TOPlist


tatarák

  • Uživatelský recept
  • Autor: petas0
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí svíčková400
Cibule60
Česnek17
Okurky sterilované průměr50
Kečup30
Sójová omáčka5
Worcester5

Energetická hodnota celkem: 2726 kJ

Bílkoviny (g): 86, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 21 SAFA (g): 9 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 454 kJ

Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 3.5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 2.2 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř mletý, paprika mletá

Postup přípravy

Hovězí maso nameleme (dvakrát až třikrát proženeme stojkem), aby bylo maso skoro na kaši, přdáme nakrájenou cibuly, okurek, prolisovaný česnek, vaječné žloutky, kečup a koření. Dobře promícháme. Necháme tak 1 hodinku odležet v lednici, podáváme na topince potřené česnekem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma