- Autor: mamanko
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 80 |
Brambory (syrové) | 500 |
Klobása papriková | 200 |
Bryndza 50% | 200 |
Dochucovadla:
soľ, kmín
Energetická hodnota celkem: 6242 kJ
Bílkoviny (g): 81,
Tuky (g): 84,
Sacharidy (g): 104,
SAFA (g): 49,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1561 kJ
Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 12.3, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Zemiaky a cibuľu očistíme a nakrájame na kocky (cibuľu na drobno). Dáme spolu variť do hrnca. Osolíme a pridáme kmín. Keď začne voda vrieť, pozbierame penu zo zemiakov a vložíme nakrájanú klobásku. Keď sú zemiaky uvarené, odstavíme hrniec a pridáme bryndzu. Už nevaríme len rozmiešame, kým sa bryndza nerozpustí. Prajem dobrú chuť!
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.