TOPlist


Zeleninový základ na Čínu

  • Uživatelský recept
  • Autor: Baall
  • Porce: 28.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cuketa1000
Paprika bílá100
Paprika červená100
Paprika zelená100
Paprika žlutá 100
Cibule250
Rajský protlak60
Kečup Heinz Fit120
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)100
Sójová omáčka45
Masox (hotový výrobek)9
Česnek40
Zázvor15
Kari koření směs15

Energetická hodnota celkem: 6746 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 102, Sacharidy (g): 139 SAFA (g): 10 Cukry (g): 87 Vláknina (g): 24 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 241 kJ

Bílkoviny (g): 0.9, Tuky (g): 3.6, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 0.4 Cukry (g): 3.1 Vláknina (g): 0.9 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

sůl, pepř, kečup jemný, používám vlastní; zázvor 1 PL, nebo 3 cm na tenké proužky; Kari koření 1 PL,

Postup přípravy

Nastrouháme cuketu, cibuli a papriku na proužky, česnek na plátky, přilijeme tekuté a přisypeme sypké ingredience a vaříme vše v hrnci cca 30 minut. Osolíme opepříme dle vlastní chuti. Poté nalijeme do skleniček a sterilujeme 20 minut. Používám skleničky od omáček, cca) 330 - 400 g. na porci.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma