TOPlist


kuřecí prsa na žampiónech

  • Uživatelský recept
  • Autor: petas0
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule185
Česnek20
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)35
Kuřecí prsa bez kůže440
Žampiony260
Masox (hotový výrobek)7
Voda, minerální vody bez příchutě10

Energetická hodnota celkem: 3823 kJ

Bílkoviny (g): 109, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 30 SAFA (g): 6 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 765 kJ

Bílkoviny (g): 21.8, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 6 SAFA (g): 1.2 Cukry (g): 3.2 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl, pepř mletý, kari

Postup přípravy

Cibuly a česnek oloupeme a nakrájíme na drobno, dáme do hlubší pánve restovat na troše oleje. Když je cibulka zlatavá přidáme na nudličky nakrájené kuřecí maso a necháme zatáhnout, okořeníme, přidáme na plátky nakrájené žampióny, dle potřeby trochu podlejeme a dusíme do měkka.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma