TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tvarohovo-polentový koláč se švestkami

Zpět
  • Autor: theand
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 15.00

Ingredience

Dochucovadla:

lžička skočice

Energetická hodnota celkem: 7245 kJ

Bílkoviny (g): 71, Tuky (g): 63, Sacharidy (g): 216, SAFA (g): 40, Cukry (g): 128, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 483 kJ

Bílkoviny (g): 4.7, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 14.4, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Nejprve jsem si nechala povolit máslo. Utřela jsem ho s medem a přidala polentu, mouku, prášek do pečiva. Dále jsem oddělila vejce, žloutek přidala do těsta a bílek vyšlehala v tuhý sníh, aby byl koláč nadýchanější. Do těsta jsem vmíchala tvaroh a nakonec i sníh. Naplnila jsem silikonovou formu (případně jinou vysypanou či vyloženou papírem) a pokladla švestkami, které jsem vypeckovala a promíchala se lžičkou skořice. Pekla jsem asi 40 minut.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři