- Autor: vlmar
- Uživatelský recept
- Porce: 18.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mouka pšeničná polohrubá | 500 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 250 |
| Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 150 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
| Vejce celá průměr | 110 |
| Kakao Holandské (v suchém stavu) | 50 |
Energetická hodnota celkem: 16956 kJ
Bílkoviny (g): 76,
Tuky (g): 129,
Sacharidy (g): 643,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 264,
Vláknina (g): 41,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 942 kJ
Bílkoviny (g): 4.2, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 35.7, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 14.7, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






