Vepřové kostky se zelím a sušenými švestkami (Ihnačák)
- Uživatelský recept
- Autor: muriela
- Porce: 5.00
- Doba přípravy (min.): 60
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta | 500 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
Slanina anglická | 50 |
Cibule | 100 |
Česnek | 20 |
Víno bílé suché | 200 |
Švestky sušené | 100 |
Zelí bílé kysané | 800 |
Vývar čirý | 500 |
Energetická hodnota celkem: 8036 kJ
Bílkoviny (g): 126,
Tuky (g): 93,
Sacharidy (g): 134
SAFA (g): 28
Cukry (g): 77
Vláknina (g): 32
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 1607 kJ
Bílkoviny (g): 25.2, Tuky (g): 18.6, Sacharidy (g): 26.8 SAFA (g): 5.6 Cukry (g): 15.4 Vláknina (g): 6.4 Sůl (g): 2.4
Dochucovadla:
sůl, pepř,1 lžička kmínu, 2 lžíce mleté sladké papriky, hladkolistá petržel
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se