- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Zelí červené hlávkové | 580 |
| Cibule | 90 |
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 40 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 200 |
| Ocet | 30 |
| Olej palmojádrový, kokosový | 10 |
| Sůl | 5 |
Energetická hodnota celkem: 1907 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 86,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 68,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 477 kJ
Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 21.5, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






