TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bramborovo-dýňové pyré

Zpět
  • Autor: kuhnj
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 2495 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 109 SAFA (g): 7 Cukry (g): 18 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 499 kJ

Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 21.8 SAFA (g): 1.4 Cukry (g): 3.6 Vláknina (g): 2.6 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Brambory oškrábeme a překrájíme, dýni Hokaido omyjeme, neloupeme, nakrájíme na menší kousky. Přidáme sůl, vodu a uvaříme do měkka. Po uvaření slijeme vodu a šleháme se lžičkou másla a mlékem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

16. 10. 2014 19:36
Moc dobré ! Podobné pyré dělám z oloupané cukety. Používám plody, které mi trochu přerostou, jádra vykrojím a předložím našim slepicím jako pochoutku. Je to taky moc dobré. Poměr brambor a cukety je 1:1.

Naši partneři