TOPlist


celerový salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: jejda.jana
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cukr hnědý (řepný, třtinový)10
Vlašské ořechy30
Jablka150
Hrozny150
Celer bulva140
Naše Bio jogurt bílý150

Energetická hodnota celkem: 2504 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 78 SAFA (g): 6 Cukry (g): 58 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 835 kJ

Bílkoviny (g): 5.7, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 26 SAFA (g): 2 Cukry (g): 19.3 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

trošku hnědého cukru, špetka soli

Postup přípravy

celer najemno, jablko nahrubo , víno pokrájet a ořechy nadrtit, stačí v ruce

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma