- Autor: jejda.jana
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 10 |
Vlašské ořechy | 30 |
Jablka | 150 |
Hrozny | 150 |
Celer bulva | 140 |
Naše Bio jogurt bílý | 150 |
Dochucovadla:
trošku hnědého cukru, špetka soli
Energetická hodnota celkem: 2504 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 78,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 58,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 835 kJ
Bílkoviny (g): 5.7, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 2, Cukry (g): 19.3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
celer najemno, jablko nahrubo , víno pokrájet a ořechy nadrtit, stačí v ruce
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.