- Autor: 1988zanda
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 0.00
Ingredience
Energetická hodnota celkem: 13201 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 221,
Sacharidy (g): 259,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 218,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 13201 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
pudink vsypejte k ušlehaným vejcím s cukrem.Nenašla jsem zde v inkrediencích pudink v suchém stavu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.