- Autor: nachala
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bulgur pšeničný | 230 |
Cizrna (v suchém stavu) | 385 |
Papričky chilli | 6 |
Brokolice | 169 |
Olej olivový | 7 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 9538 kJ
Bílkoviny (g): 106,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 393,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 51,
Vláknina (g): 104,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1192 kJ
Bílkoviny (g): 13.3, Tuky (g): 3.6, Sacharidy (g): 49.1, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 6.4, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Přes noc namočíme cizrnu po té ji vaříme dle návodu na přípravu, stejně i bulgur vše je v návodu na přípravu k bulguru přidáme chilli a lžíci oliv.oleje. Uvaříme si brokolici tu nasekáme a smícháme s uvařenou cizrnou a bulgurem. Je to dobré i jako příloha k masu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.