- Autor: Tlamca
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže parboiled (v suchém stavu) | 420 |
Kuřecí prsa bez kůže | 420 |
Žampiony | 359 |
Kukuřice mražená | 100 |
Pór | 100 |
Hrášek mražený | 100 |
Solamyl bramborový škrob | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek) | 250 |
Energetická hodnota celkem: 10577 kJ
Bílkoviny (g): 146,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 411,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 2644 kJ
Bílkoviny (g): 36.5, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 102.8, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.