TOPlist


Dýňové kari s kuřecím masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Ludvikova
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže600
Dýně400
Cibule150
Kokosové mléko (sušené)180
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20

Energetická hodnota celkem: 8327 kJ

Bílkoviny (g): 156, Tuky (g): 138, Sacharidy (g): 80 SAFA (g): 104 Cukry (g): 57 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2082 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 34.5, Sacharidy (g): 20 SAFA (g): 26 Cukry (g): 14.3 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

curry pasta, sůl, pepř

Postup přípravy

Orestujeme cibuli na oleji, přidáme nakrájené kuřecí maso. K orestovanému masu přidáme na kostky nakrájené hokaido. Okořeníme curry pastou( popřípadě kořením kari), opepříme, osolíme a podlité zeleniovým vývarem( popř. vodou) dusíme do měkka. Nakonec přidáme kokosové mléko. používám kokosové mléko kde 100 ml má 760 Kj

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma