TOPlist
Sledujte nás:

Zapečený maso

Zpět
  • Autor: Lucajdulka
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl a pepř, bobkový list, muškátový květ, kuličky černého pepře

Energetická hodnota celkem: 5474 kJ

Bílkoviny (g): 91, Tuky (g): 83, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 48, Cukry (g): 43, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 912 kJ

Bílkoviny (g): 15.2, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 8, Cukry (g): 7.2, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Uvaříme květák ve vodě, a to samé uděláme i s uzeným masem. Prsní řízky nakrájíme na kostky a dáme orestovat na pánev. Uděláme si bešamel z 7,5 dl mléka,2,5 dl smetany na vaření (12%),4 lžíce hladké mouky,3 lžíce másla koření (do omáček strouhaný muškátový oříšek,do polévek 1 bobkový list,5 kuliček černého celého pepře a 2 kuličky nového koření sůl. Vyndáme si malí plech, do kterého namícháme květák, prsní řízky, žampiony a uzené maso a co celé polijeme bešamelem a necháme to zepéct.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři