- Autor: bozenav
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 140 |
Kuřecí prsa bez kůže | 215 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 7 |
Petržel - kořen | 58 |
Zeleninová směs 4 roční období mražená (Bonduelle) | 278 |
Fazolové lusky mražené | 95 |
Paprika červená | 58 |
Energetická hodnota celkem: 2163 kJ
Bílkoviny (g): 62,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 541 kJ
Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 10.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.