- Autor: Petkama
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vepřová kýta | 400 | 
| Cibule | 70 | 
| Sádlo vepřové škvařené | 32 | 
| Mrkev | 50 | 
| Celer bulva | 50 | 
| Kapusta hlávková | 100 | 
| Slanina anglická | 10 | 
| Brambory (syrové) | 400 | 
Energetická hodnota celkem: 5581 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 95, 
                                                        Tuky (g): 64, 
                                                        Sacharidy (g): 96,
                                                        SAFA (g): 29,
                                                        Cukry (g): 17,
                                                        Vláknina (g): 12,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1395 kJ
Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









