- Autor: sousanda
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska | 450 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Česnek | 10 |
Rajčata konzervovaná | 200 |
Paprika červená | 100 |
Dochucovadla:
súl. koriandr
Energetická hodnota celkem: 2247 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 562 kJ
Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
V kastrolu zahřejeme olej, přidáme česnek a kmín, minutku opékáme a vsypeme sladkou papriku. Zalijeme 100 ml vody a vložíme rajčata.Rychle uvedeme do varu a pak zmírníme. Přidáme kousky papriky a zlehka asi 5 minut podusíme. Opatrně vložíme nakrájené kousky ryby , mírně osolíme a ještě 5 minut dusíme. Příloha: bageta nebo brambory
Komentáře je možné psát až po přihlášení.