TOPlist
Sledujte nás:

pikantní ryba

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

súl. koriandr

Energetická hodnota celkem: 2247 kJ

Bílkoviny (g): 84, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 2, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 562 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

V kastrolu zahřejeme olej, přidáme česnek a kmín, minutku opékáme a vsypeme sladkou papriku. Zalijeme 100 ml vody a vložíme rajčata.Rychle uvedeme do varu a pak zmírníme. Přidáme kousky papriky a zlehka asi 5 minut podusíme. Opatrně vložíme nakrájené kousky ryby , mírně osolíme a ještě 5 minut dusíme. Příloha: bageta nebo brambory

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři