TOPlist


Brambory zapékané s červenou řepou

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory vařené700
Červená řepa300
Cibule70
Česnek20
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)30
Sójová omáčka20
Soja milk natural (suchý stav)30
Vejce celá průměr111
Zelí bílé kysané120
Voda, minerální vody bez příchutě150
Pór30

Energetická hodnota celkem: 5978 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 200 SAFA (g): 9 Cukry (g): 54 Vláknina (g): 29 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1495 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 50 SAFA (g): 2.3 Cukry (g): 13.5 Vláknina (g): 7.3 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

Libeček, majoránka, bazalka, mletý kmín, "Maso na šalvěji", ocet.

Postup přípravy

1. Lehce vymazat pečící papír - 1/2 plátků brambor + cib .= okořenit + pokapat olejem. 2. Kolečka vařené řepy + česnek = pokapat octem + koření + zelí + 1/0 póru. 3. Brambory = stlačit , sůl, olej, koření, pór. Přikrýt alobalem, 200°C cca 30 min. ____________________________________________ Rozmíchat teplou vodu + Tamari + sój. ml. - až zchladne rozmíchat vejce. Po 30 min. orkrýt alobal, přelít, zakrýt, péct 5 min + odkrýt, péct ještě 10 min.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma