- Autor: janasztukova
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené | 700 |
Červená řepa | 300 |
Cibule | 70 |
Česnek | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Sójová omáčka | 20 |
Soja milk natural (suchý stav) | 30 |
Vejce celá průměr | 111 |
Zelí bílé kysané | 120 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 150 |
Pór | 30 |
Dochucovadla:
Libeček, majoránka, bazalka, mletý kmín, "Maso na šalvěji", ocet.
Energetická hodnota celkem: 5978 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 200,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 54,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1495 kJ
Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 50, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
1. Lehce vymazat pečící papír - 1/2 plátků brambor + cib .= okořenit + pokapat olejem. 2. Kolečka vařené řepy + česnek = pokapat octem + koření + zelí + 1/0 póru. 3. Brambory = stlačit , sůl, olej, koření, pór. Přikrýt alobalem, 200°C cca 30 min. ____________________________________________ Rozmíchat teplou vodu + Tamari + sój. ml. - až zchladne rozmíchat vejce. Po 30 min. orkrýt alobal, přelít, zakrýt, péct 5 min + odkrýt, péct ještě 10 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.