TOPlist


Celozrnné špagety s treskou a rajčaty

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu)60
Fazolky90
Rajčata Cherry150
Treska120
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)8

Energetická hodnota celkem: 1851 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 54 SAFA (g): 2 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, bílý pepř, citronová šťáva

Postup přípravy

Celozrnné špagety uvaříme dle návodu na obale. Omytou a osušenou tresku nakrájíme na větší kostky, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a opepříme bílým pepřem. Takto připravenou tresku opečeme na pánvi na troše oleje (z každé strany cca 1 min.). Hotovou tresku vyjmeme a na výpeku krátce opečeme překrojený česnek, poté přidáme na půlky překrojená cherry rajčata a restujeme, po chvíli přidáme čerstvé nebo rozmražené fazolové lusky a uvařené celozrnné špagety. Na závěr přidáme opečené kousky tresky, promícháme a vše ještě krátce prohřejeme, dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (12 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

06. 10. 2016 13:28

JajaB124

zaujímavý receptík, toto vyskúšam

09. 01. 2016 04:20

Zajímavý recept!

27. 11. 2014 10:49

dagmarhruska

Mnam, to vypadá velice jedle. Také udelám zítra k obedu:))

23. 11. 2014 21:35

Bozulka

Určitě vyzkouším!

21. 11. 2014 22:16

Atari

vypada to chutne, zitra udelam k obedu :)

20. 11. 2014 12:07

madridacka

Tak to dneska uvařím.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma