TOPlist


Bramboračka bez hub

  • Uživatelský recept
  • Autor: anubis
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)30
Mouka pšeničná hladká20
Voda, minerální vody bez příchutě1200
Cibule60
Mrkev80
Celer bulva40
Petržel - kořen50
Česnek20

Energetická hodnota celkem: 1939 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 41 SAFA (g): 3 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 485 kJ

Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 10.3 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

bobkový list, nové koření, celý černý pepř, sůl, pepř, kmín

Postup přípravy

Rozehřejeme olej, přisypeme mouku a uděláme jíšku. Zalijeme vodou nebo vývarem, přihodíme koření a pokrájenou zeleninu a brambory a vaříme do měkka. Na konci vylovíme koření (já ho vařím v tom vajíčku na sypaný čaj :-)) a dochutíme špetkou kmínu, solí a pepřem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma