- Autor: petkaval
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 534 |
Kečup | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 12 |
Smetana zakysaná 12% | 180 |
Zelí bílé kysané | 180 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 250 |
Česnek | 10 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 25 |
Cibule | 62 |
Dochucovadla:
sůl kmín červená paprika
Energetická hodnota celkem: 5452 kJ
Bílkoviny (g): 116,
Tuky (g): 73,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 29,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1090 kJ
Bílkoviny (g): 23.2, Tuky (g): 14.6, Sacharidy (g): 6.8, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.