- Autor: Alena76
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králík divoký průměr | 1500 |
Máslo čerstvé | 32 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 38 |
Ocet | 18 |
Cibule | 105 |
Hořčice plnotučná průměr | 11 |
Mrkev | 200 |
Petržel - kořen | 100 |
Celer bulva | 100 |
Smetana ke šlehání 31% | 200 |
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm) | 1200 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 100 |
Máslo čerstvé | 120 |
Mouka pšeničná hladká | 80 |
Energetická hodnota celkem: 18482 kJ
Bílkoviny (g): 363,
Tuky (g): 225,
Sacharidy (g): 197,
SAFA (g): 141,
Cukry (g): 88,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 14
Energetická hodnota na 1 porci: 2310 kJ
Bílkoviny (g): 45.4, Tuky (g): 28.1, Sacharidy (g): 24.6, SAFA (g): 17.6, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.