TOPlist


Kapří filety a bramborem

  • Uživatelský recept
  • Autor: cisarova
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapr150
Mouka pšeničná hladká20
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
brambory vařené120

Energetická hodnota celkem: 2181 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 31 SAFA (g): 5 Cukry (g): 1 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

červená paprika, chilly paprika, sůl, kmín

Postup přípravy

Filety z kapra osolíme a obalíme v hladké mouce , kterou jsme smíchali s červenou sladkou paprikou a chilly paprikou ( může být hrubě mletá i se semínky) a trochou celého kmínu. Smažíme na řepkovém oleji do zlatova. Na filetu se vytvoří křupavá krutička. Podáváme s vařenými brambory.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma