TOPlist


kapr na zelenině

  • Uživatelský recept
  • Autor: andyandy1
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapr600
Paprika bílá300
Rajčata 400
Cibule200
Máslo čerstvé20

Energetická hodnota celkem: 4695 kJ

Bílkoviny (g): 117, Tuky (g): 52, Sacharidy (g): 42 SAFA (g): 21 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1174 kJ

Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 10.5 SAFA (g): 5.3 Cukry (g): 6.3 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

Pokrájenou zeleninu společně s kaprem nakrájeným na porce vložit do remosky a počkat až se upeče. Podáváme s bramborem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

28. 12. 2014 07:37

andyandy1

Takhle upraveného kapra vždycky dělala mamka, když děda chytil kapra, je to dobrota i dle zásad zdravého stravování :-))

27. 12. 2014 22:08

kuhnj

To vypadá hodně jedle:-).

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma