TOPlist


Kapr v těstíčku s mandlemi

  • Uživatelský recept
  • Autor: madridacka
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový30
Mandle50
Mouka pšeničná hladká30
Víno bílé suché20
Vejce celá průměr110
Mléko kefírové nízkotučné150
Kapr400

Energetická hodnota celkem: 5897 kJ

Bílkoviny (g): 104, Tuky (g): 93, Sacharidy (g): 39 SAFA (g): 20 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1474 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 23.3, Sacharidy (g): 9.8 SAFA (g): 5 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Osolené a opepřené porce kapra zaliji kefírem (nejlépe přes noc). Ze zbylého kefíru, vajec, bílého vína a soli vyšlehám hladké těsto. Jednotlivé porce kapra obalím v těstíčku a po té v mandlích a osmažím na rozpáleném oleji dozlatova.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma