- Autor: Trhan
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 4.00
Hovězí svíčková na smetaně s celozrnným kynutým knedlíkem
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí roštěná průměr | 500 |
Oleje (všechny druhy) | 8 |
Cibule | 80 |
Mrkev | 130 |
Celer - bulva | 80 |
Petržel - kořen | 70 |
Ocet | 20 |
Sůl | 20 |
Cukr průměr | 30 |
Smetana zakysaná light průměr | 100 |
Mouka špaldová celozrnná | 250 |
Pšeničná krupice | 50 |
Vejce celá průměr | 60 |
Mléko polotučné průměr | 150 |
Rohlík celozrnný průměr | 60 |
Droždí | 4 |
Dochucovadla:
Ocet, cukr, sůl, bobkový list, pepř celý, nové koření, citron
Energetická hodnota celkem: 10207 kJ
Bílkoviny (g): 130,
Tuky (g): 76,
Sacharidy (g): 303,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 68,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2552 kJ
Bílkoviny (g): 32.5, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 75.8, SAFA (g): 8, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.