- Autor: Kabur
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 500 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Mrkev | 400 |
Pór | 160 |
Brambory zimní | 700 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Energetická hodnota celkem: 8930 kJ
Bílkoviny (g): 121,
Tuky (g): 99,
Sacharidy (g): 192,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 57,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2233 kJ
Bílkoviny (g): 30.3, Tuky (g): 24.8, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 14.3, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Brambory vařené ve šlupce, následně se udělá kaše z oloupaných brambor. Maso se osmaží na pánvi, do vymazané zapékací mísy se dá maso, na to mrkev a pórrek a následně kaše. Dá se péct na 170. Po 15 minutách posypat sýrem a ještě chvíli zapéct.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.