- Autor: Janahaja
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 720 |
Cibule | 140 |
Petržel - kořen | 80 |
Mrkev | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
Rajský protlak | 230 |
Energetická hodnota celkem: 7320 kJ
Bílkoviny (g): 158,
Tuky (g): 79,
Sacharidy (g): 93,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 56,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 915 kJ
Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 9.9, Sacharidy (g): 11.6, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.