TOPlist


losos v alobalu

  • Uživatelský recept
  • Autor: palinka
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 25

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Losos filety bez kůže (mražené)250
Citronová šťáva5

Energetická hodnota celkem: 1231 kJ

Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 3 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 616 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 2.5


Dochucovadla:

Sůl, provensálské bilinku

Postup přípravy

Olej citronovou šťávu sůl a bilinky promícháme, porce lososa omijeme a v marinádě necháme alespoň hodinu odležet. Poté ju zabalíme do alobalu i se zbytkem marinády a pečeme v předehřáté trou asi 20minut

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma