TOPlist


Zeleninový boršč

  • Uživatelský recept
  • Autor: LLojdova
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 25

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mrkev50
Celer bulva50
Petržel - kořen50
Červená řepa50
Rajský protlak25
Jogurt bílý polotučný průměr25
Česnek2

Energetická hodnota celkem: 612 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 27 SAFA (g): 1 Cukry (g): 17 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 306 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 13.5 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 8.5 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, petržel

Postup přípravy

Zeleninu nakrájíme na nudličky zalejeme v hrnci horkou vodou a podusíme doměka. Přidáme protlak (já dala rajče nakrájené na kousky a oloupané od slupky). Ochutíme česnekem, pepřem a solí. Na talíři zdobíme bílým jogurtem a zeleným (např. petržel). Podáváme s celozrným dalamánkem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma