- Autor: Chudobka1970
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová krkovice | 400 |
Cibule | 80 |
Víno červené | 200 |
Těstoviny (uvařené) | 320 |
Smetana zakysaná 15% | 190 |
Eidam 45% | 80 |
Olej olivový | 15 |
Kečup | 60 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, timián, mletá paprika
Energetická hodnota celkem: 10120 kJ
Bílkoviny (g): 113,
Tuky (g): 148,
Sacharidy (g): 156,
SAFA (g): 77,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2530 kJ
Bílkoviny (g): 28.3, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 19.3, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Drobně nakrájenou cibuli zpěníme, přidáme maso, osmahneme. Osolíme, opepříme, dáme papriku a timián, zalijeme vínem a dusíme. Přidáme 2 lžíce ostrého a 2 lžíce sladkého kečupu a promícháme. Smícháme s uvařenými širokými nudlemi. Zalejeme kys, smetanou, posypeme sýrem a dáme do vyhřáté trouby péctai 20 minut.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.