- Autor: mirkadanesova
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Telecí plec | 800 | 
| Slanina anglická | 160 | 
| Klobása ostravská | 220 | 
| Paprika červená | 340 | 
| Cibule | 220 | 
| Sádlo vepřové škvařené | 20 | 
Energetická hodnota celkem: 9460 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 226, 
                                                        Tuky (g): 125, 
                                                        Sacharidy (g): 44,
                                                        SAFA (g): 56,
                                                        Cukry (g): 26,
                                                        Vláknina (g): 11,
                                                        Sůl (g): 11
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1577 kJ
Bílkoviny (g): 37.7, Tuky (g): 20.8, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Pekáč vymažeme tukem, poklademe na širší plátky pokrájenou cibulí, na kousky pokrájeným masem, opepříme, osolíme okmínujeme drceným kmínem. Posypeme nakrájenou paprikou, přidáme pokrájenou slaninu a klobásu. Ještě trochu posolíme, můžeme dát kousek masoxu nebo jiného dochucovadla, podlijeme asi 1 dcl vody a necháme 1 hodinu zapéci.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









