- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Bulgur pšeničný | 45 |
| Mák | 10 |
| Olej palmojádrový, kokosový | 3 |
| Stevia | 2 |
| Tvaroh polotučný průměr | 50 |
| Jablka | 50 |
Energetická hodnota celkem: 1324 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Bulgur si dáme variť a medzitým sa nastrúhame jabĺčko, prichystáme mak a stéviu. Uvarený bulgur zlejeme, vrátime do hrnca, pridáme lyžičku kokosového oleja, mak so stéviou a jabĺčko. Prehrejeme a môžeme podávať napríklad s tvarohom a lyžičkou kyslej smotany a škoricou. Dobrú chuť!
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






