- Autor: LLojdova
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Šmakoun s hlívou ústřičnou | 200 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 120 |
Vejce celá průměr | 55 |
Česnek | 5 |
Olej olivový | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1725 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 863 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Šmakoun nakrájíme na menší plátky a naložíme do marinády z jogurtu, vejce, prolisovaného česneku, pepře a soli. Můžeme přidat i trochu vegety. Druhý den plátky vyjmeme, obalíme ve strouhance a na trošce oleje na teflonové pánvi usmažíme dozlatova
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.