TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí s houbovou omáčkou

Zpět
  • Autor: Trhan
  • Doba přípravy (min.): 150
  • Porce: 4.00

Vařené hovězí maso s omáčkou z čerstvých nebo mražených hub

Ingredience

Dochucovadla:

pepř, sůl, čerstvá petrželka

Energetická hodnota celkem: 4890 kJ

Bílkoviny (g): 113, Tuky (g): 67, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 31, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 31, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1223 kJ

Bílkoviny (g): 28.3, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 7.8, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Hovězí maso uvaříme cca 2 hodiny (osolíme vývar s cibulí, česnekem, novým kořením a celým pepřem). Do hotového vývaru přidáme podušené houby a ještě chvilku povaříme. Část hub necháme stranou. Rozmixujeme a do vzniklé omáčky přidáme nakrájené zbylé houby a dochutíme solí, pepřem a čerstvou petrželkou a 2 polévkovými lžícemi zakysané smetany light. Podáváme s celozrnným kynutým knedlíkem nebo rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři