- Autor: esprit
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 750 |
| Slanina anglická | 120 |
| Mrkev | 55 |
| Celer bulva | 43 |
| Petržel - kořen | 70 |
| Bujón průměr (hotový) | 600 |
| Česnek | 10 |
| Víno červené | 250 |
| Cibule | 80 |
Energetická hodnota celkem: 7432 kJ
Bílkoviny (g): 174,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 72,
SAFA (g): 37,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 16
Energetická hodnota na 1 porci: 1486 kJ
Bílkoviny (g): 34.8, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 14.4, SAFA (g): 7.4, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 3.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






