- Autor: Japin
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Slanina anglická | 5 |
| Olej olivový | 5 |
| Česnek | 10 |
| Cibule | 100 |
| Koření průměr | 2 |
| Špenátové listy mražené | 200 |
| Králičí průměr | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, mletá sladká paprika, rozmarýn, plátek slaniny
Energetická hodnota celkem: 1383 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
králíka osolíme, opepříme, jemně posypeme paprikou, položíme na hrubě nakrájenou cibuli a česnek, zasypeme rozmarýnem, položíme nahoru malý plátek slaniny a pečeme v troubě
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






