TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

zapečené brambory s lučinou

Zpět
  • Autor: saadia1
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

česnek,sůl,pepř,muškátový oříšek

Energetická hodnota celkem: 8662 kJ

Bílkoviny (g): 62, Tuky (g): 88, Sacharidy (g): 263, SAFA (g): 41, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1444 kJ

Bílkoviny (g): 10.3, Tuky (g): 14.7, Sacharidy (g): 43.8, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

uvařené brambory uvaříme do poloměkka a necháme vystydnout.Z másla a mouky uděláme jíšku,rozředíme mlékem a povaříme.dochutíme špetkou muškátového oříšku a osolíme podle chuti.Lučinu okořeníme pepřem,utřeným česnekem,nebo libovolným kořením a zašleháme vejce.Brambory nakrájíme na silnější plátky a promícháme s bešamelovou omáčkou. Dáme do vymazané zapékací mísy a přelijeme lučinou s vejci.Hotový pokrm posypeme mladou cibulkou nebo petrželkou a nebo úplně něčím jiným....

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři