TOPlist


Zapečené fazolové lusky

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fazolky200
Cibule40
Eidam plátky albert Quality20

Energetická hodnota celkem: 640 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 18 SAFA (g): 2 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Fazolové lusky uvařte v osolené vodě doměkka. Cibuli nakrájejte na proužky, sýr nakrájejte na malé kousky nebo nastrouhejte. Do zapékací misky vyložené pečicím papírem dejte fazolové lusky smíchané s cibulí, solí, pepřem a polovinou sýra. Druhou polovinou sýra směs posypte a dejte do trouby vyhřáté na 180

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (14 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

13. 08. 2011 11:51

Dadinka

Mňam.... Možná bych přidala malinko česneku a delikatesa je bezkonkurenční :-)

30. 06. 2011 17:27

olga vasakova

Napište komentář...

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma