TOPlist


Cizrnová polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: RadusAtd
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Voda, minerální vody bez příchutě2000
Česnek2
Mrkev200
Květák200
Brokolice50
Cizrna (v suchém stavu)100

Energetická hodnota celkem: 2067 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 88 SAFA (g): 1 Cukry (g): 31 Vláknina (g): 29 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 517 kJ

Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 22 SAFA (g): 0.3 Cukry (g): 7.8 Vláknina (g): 7.3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, majoránka, česnek

Postup přípravy

Namočenou (nejlépe přes noc) a změklou cizrnu povaříme, přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, květák a brokolice, sůl, vaříme do měkka. Potom přidáme rozetřený česnek a majoránka.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma