TOPlist
Sledujte nás:

Maso po námořnicku

Zpět
  • Autor: sneslinka
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 6.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 7107 kJ

Bílkoviny (g): 98, Tuky (g): 112, Sacharidy (g): 69, SAFA (g): 43, Cukry (g): 37, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1185 kJ

Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 18.7, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 7.2, Cukry (g): 6.2, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Nakrájenou cibulku osmažíme na oleji do zlatova. Přidáme maso nakrájené na malé nudličky a zprudka osmažíme, aby se zatáhlo a nepustilo šťávu. Podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme do měkka. Okořeníme červenou mletou paprikou, případně troškou grilovacího koření. Zahustíme rajčatovým pyré, případně troškou mouky, aby vznikla šťáva. Na konec přidáme prolisovaný česnek. Podáváme se špagetama.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři