- Autor: janamatyasova
- Porce: 12.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mleté maso na sekanou | 500 |
| Cibule | 100 |
| Oleje (všechny druhy) | 10 |
| Rajský protlak | 600 |
| Těstoviny vařené - průměr | 1000 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Hermelín 45 % průměr | 50 |
| Mozzarella 45 % | 100 |
| Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 250 |
Energetická hodnota celkem: 19019 kJ
Bílkoviny (g): 210,
Tuky (g): 217,
Sacharidy (g): 434,
SAFA (g): 98,
Cukry (g): 111,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 1585 kJ
Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 18.1, Sacharidy (g): 36.2, SAFA (g): 8.2, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






