- Autor: komarailona
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Olej olivový | 20 |
Česnek | 10 |
Dýně | 340 |
Petržel - kořen | 50 |
Celer bulva | 100 |
Brambory (syrové) | 160 |
Mrkev | 190 |
Cibule | 160 |
Energetická hodnota celkem: 2612 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 97,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 261 kJ
Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 2.1, Sacharidy (g): 9.7, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zeleninu /může být jakákoli kořenová, kterou máme po ruce/ nakrájíme na kousky, zalijeme olejem, osolime a peceme v troube pri cca 160 stupnich cca 40 minut - do zmeknutí. Pak přendáme do hrnce, zalijeme horkou vodou, rozmixujeme a můžeme ještě nechat přejít varem. Podáváme s opečenými houstičkami nebo wasa chelebem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.