- Autor: bgott
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Šunka schwarzwaldská | 100 |
Víno bílé suché | 150 |
Máslo čerstvé | 50 |
Smetana na šlehání Olma | 150 |
Hořčice Gurmánská (Hellmann´s) | 100 |
Králičí průměr | 1000 |
Cibule | 170 |
Česnek | 27 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, hořčice dijonská, tymián
Energetická hodnota celkem: 11879 kJ
Bílkoviny (g): 236,
Tuky (g): 181,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 101,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1980 kJ
Bílkoviny (g): 39.3, Tuky (g): 30.2, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 16.8, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Apetit 5/2012 Místo schw. šunky lze i uzené (např. plec), slaninu.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.