- Autor: Jarcina
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůtí prsa s kůží | 312 |
Vepřové mleté průměr | 40 |
Víno bílé suché | 24 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 5 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 9 |
Droždí | 5 |
Energetická hodnota celkem: 2980 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 745 kJ
Bílkoviny (g): 19.3, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 1.8, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.