TOPlist
Sledujte nás:

Lasagně zapečené s mletým masem

Zpět
  • Autor: smetanka
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 100.00

45 g syrových lasagní, 40g mrkve, 1/4 vejce,30g řapíkatého celeru,20g cibule, 5g česneku, 5g oleje, 70 g libového masa, 50 g rajčat, 20 g protlaku, 20 g. eidamu, sůl, pepř

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Dochucovadla:

sůl pepř

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Maso umeleme, zeleninu omyjeme nakrájíme na kostičky. Na rozehřátém oleji jemně orestujeme cibuli a česnek, přidáme maso a opečeme. Doplníme mrkví, celerem a protlakem, jako poslední přidáme rajčata. Do mísy vložíme plátky lasagní a směs a posypeme strouhaným sýrem ¨, pečeme asi 30 min.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři