- Autor: kursovam
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Filé z tresky (mražené) | 200 |
| Paprika bílá | 120 |
| Petržel - nať | 30 |
| Hořčice plnotučná průměr | 20 |
| Olej olivový | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, oregano
Energetická hodnota celkem: 1246 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 4
Postup přípravy
Rybí filé necháme částečně rozmrazit a osolíme. V misce smícháme drobně nakrájený paprikový lusk, přidáme petrželovou nať, 1 menší lžíci hořčice, oregano, pepř mletý a olivový olej. Vše nakupíme na filé a posypeme strouhankou. Dáme do remosky upéci. Příloha: vařené brambory
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






